Tragikomisk rejse fra fortvivlelse til håb

Er hele verden ved at smelte ligesom Arktis? Kan man være så ensom, at pizzabuddet er ens bedste ven? Og kan man undgå oversvømmelser, hvis man drikker nok havvand? Klimaet er ved at gå rabundus, og det er vi også selv nogle gange, men midt i alt det er der også håb og kærlighed og mulighed for transformation.


Se trailervideo:


Før Vi Forsvinder - trailer from Out of Balanz on Vimeo.


FØR VI FORSVINDER er en ny tragikomisk crossover performance inspireret af en tid, hvor vi bliver bombarderet med klimakrise, spændinger mellem supermagter og corona, mens dommedagsdagsuret viser 100 sekunder til midnat. Forestillingen tager dig med på en rejse fra fortvivlelse mod håb.


★★★★ "Før vi forsvinder spejler poetisk og fysisk-finurligt den lille historie i den store, når klimakrise og kærlighedstab mødes i Out of Balanz’s blanding af komik, krop og kulturelle referencer." (ISCENE)


Lars Mikkelsen og Rumpistol

Forestillingens karakteristiske voice-over-stemme leveres af Lars Mikkelsen og det elektronisk soundtrack af Rumpistol. De elementer kombinerer Out of Balanz med den kraftfulde energi fra fysisk teater, nycirkus, skrøbelighed og humor.


★★★★★ "De fysiske bevægelsesmønstre som er kendetegnet for teaterkompagniet Out of Balanz, er ikke letkøbte tricks, men resultatet af mange års hård træning, samt den indædte tro på, at fysisk teater kan noget helt specielt. Og når man så endda producerer en forestilling som FØR VI FORSVINDER… så har man en koncentration af kreativt ladet elektricitet der kan kickstarte enhver generator." (Sceneblog)


Med frygten for dommedag og menneskets selvdestruktive – men også transformative – kraft som omdrejningspunkt, handler FØR VI FORSVINDER om vores naivitet og vores higen efter kærlighed og overlevelse. Om alle de farer der lurer og fylder vores nyhedsfeed. Om hvilke valg vi arver, hvilke valg vi træffer, og hvordan de påvirker kommende generationer.

En fængslende og eksplosiv tragikomisk performance om kærlighed og udryddelse, der gennem et tæt vævet scenisk billedsprog, en stram koreografi, tekst og nykomponeret musik, trækker uforudsete og nogle gange ubehagelige forbindelser gennem tid og sted.


Out of Balanz

Out of Balanz er et DK-baseret, prisvindende, internationalt scenekunstensemble. De skaber scenekunstprojekter, der behandler nutidige problematikker, og er tidligere blevet nævnt i det prestigefyldte amerikanske magasin Backstage som et af de mest innovative fysiske scenekunstensembler i verden. De har turneret i Danmark, Europa, Nordamerika og Asien.


★★★★★ "De fantastiske monologer, performance og skuespil gør ’Før vi forsvinder’ til et teaterstykke, man som publikum tager med sig hjem. Instruktør Katrina Bugaj har formået at skabe en smuk, håbefuld fortælling om vores forgængelige verden." (Scenekanten)


Før Vi Forsvinder blev nomineret til Årets Særpris 2020 CPH CULTURE


SPILLEPERIODE

26.-28. apr.


TIDSPUNKT

Kl. 19.30         

VARIGHED

75 min


SPILLESTED

Teater Katapult
Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C

Af og med

Gæstespil af Out of Balanz // Medvirkende Troels Hagen Findsen, Sunniva Løvland Byvard, Sean Smyth // Instruktør Katrina Bugaj // Scenograf Allan Frausing // Lysdesigner Flora Brandt // Konsulent Jakob Bentsen // Komponist Rumpistol aka Jens B. Christiansen // Voice-over Lars Mikkelsen // Dramatikere og forfattere Troels Hagen Findsen og Katrina Bugaj

PRISER

Inkl. gebyr


Standard: 190,-

Seniorer (65+): 140,-

Studerende: 95,-

Unge u. 25 år: 75,-

Årskortholdere: 0,-Websitet er bygget i Ajour CMS