En sansevandring på Nordre Kirkegård

FARVEL er en sansevandring på kirkegården der blander lydvandring og performance. Publikum inviteres på en godt en time lang vandring ind i en undersøgelse af, hvordan vi siger farvel. Undervejs vil der være en lille koncert – og til slut bydes man på en gravøl!


”Jeg er taknemmelig for livet, men jeg ønsker ikke at være udødelig.”

– Emily Levine 1922-2019


Ved indgangen til kirkegården får man udleveret hovedtelefoner og bliver ledt gennem kirkegårdens område af de to kvindelige performere. Den sanselige lyd i hovedtelefonerne blander sig med kirkegårdens fysiske og visuelle omgivelse.


På vej mod begravelsen

I denne parallelle kirkegårds-virkelighed bevæger gruppen sig langsomt af sted gennem kirkegården, gennem livet på vej til deres egen begravelse.


Se trailervideo:
Oplevelsen er en iscenesat lydvandring der blander interviews af børn og ældre, samt fagpersoner der arbejder med og omkring danske begravelsesritualer, og lydkompositioner skabt af kirkegårdens rum.


FARVEL er samtidig en interaktiv vandring, der sanseligt præsenterer publikum for en bearbejdning af og refleksion over afsked.


NB!

- Forestillingen foregår udendørs på Nordre Kirkegård, Kirkegårdsvej 26, 8000 Aarhus C

- Medbring tøj der passer til vejret og undgå store tasker.

- Forestillingen er ikke egnet for gangbesværede.

- Maks. antal publikummer er 30, og gældende Covid-19 restriktioner overholdes.


SPILLEPERIODE

22. sep. kl. 16:30 og 18:30

9. okt. kl. 14:00 og 16:00


VARIGHED

65 min.


SPILLESTED

Nordre Kirkegård

Kirkegårdsvej 26

8000 Aarhus C


Find vej

Af og med

Gæstespil af WUNSCHMACHINE // Iscenesættelse og performance Helga Rosenfeldt-Olsen og Alaya Riefensthal // Lydkunstner Thoranna Björnsdottir // Interviews og redigering Helga Rosenfeldt-Olsen // Sangkonsulent Nini Bang // Instruktørkonsulent Jesper Riefensthal // Lydmix og foto Sune Hede // Støttet af Statens Kunstfond og Aage og Johanne-Louis Hansen Fond

PRISER
Inkl. gebyr

Standard: 130,-

Seniorer (65+): 100,-

Studerende: 65,-

Grupper på min. 10 personer: 100,-

Unge u. 25 år: 60,-

Årskortholdere: 0,-


Websitet er bygget i Ajour CMS