Træd ind i det kreative maskinrum!

Katapult Akademiet er stolte af at kunne præsentere offentligheden for nye spirende dramatiker-talenter. Siden oktober har talenterne været igennem et intenst dramatiker-kursusforløb hos os. Dramatikerne er hver især ved at skrive på en mindre forestilling, som 16. og 17. december bliver læst op fra scenen af skuespillere fra vækstlaget, DDSKS og den etablerede branche. Vi har valgt at mixe spillere med forskellige niveauer af faglighed for at understøtte brobygning mellem vækstlaget og den etablerede branche. Forestillingerne er under udvikling, og dramatikerne arbejder videre med værkerne efter endt visning. Som publikum får du mulighed for at komme med umiddelbar respons, til det du ser på aftenen i en samtale med Akademiet og dramatikerene.

Dramatikerne og deres fokus

Fie Poulsen arbejder videre med karakteren Kamille, som blev skabt under hendes forløb på DramatikerLab. Hendes dramatik leger med mødet mellem fiktion og virkelighed, identitet og selviscenesættelse.

Gennem to universer, arbejder Simone Mikkelsen med kæresteparret Troels og Mulle og kollegaene Lucia og Satan. Kvinderne sidder fast i sine verdener, og Simone behandler temaet om at det er helt okay at føle sig forkert.


Sigrid Munk Rasmussen undersøger et fastgroet ægtepar på ferie i Grækenland. Preben finder en portal til underverdenen, hvor han møder Hades - som viser ham en ny måde at leve på, de indleder et forhold som giver Preben et nyt perspektiv på sit ægteskab.


Louise Lassen arbejder med fænomenet "digital selvskade". Vi møder karakteren Marta, som har konstrueret falske profiler for at bevidst destruere sig selv.


DramatikerPro

DramatikerPro er den naturlige overbygning til Akademiets introkursus DramatikerLab. I Pro-forløbet får deltagerne 3 måneders sparring på et mindre værk, mens de modtager undervisning og vejledning med fokus på arbejdet som dramatiker – bl.a. fra dramatiker Thomas Markmann. Forløbet i dette efteråret 2021 tilbød desuden eksterne mentorer gennem samarbejdet med Talent Aarhus. Det var derfor muligt for deltagerne af have individuelle sessions med Ole G. Jørgensen fra Aros Public og med Mette Marie Karlberg, der er kunstnerisk rådgiver bl.a. i Vejle Kommune.


NB! Billetterne er gratis, men skal bestilles, da vi har et begrænset antal pladser!


Visningerne foregår på Teater Katapults studioscene, Kabinettet, nær indgang 3H (se oversigtskort her).

SPILLEPERIODE

16. + 17. dec.

TIDSPUNKT

Kl. 19.30

VARIGHED

Ca. 120 min.

SPILLESTED

Teater Katapult

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

8000 Aarhus C

Find vej


PRISER

Begivenheden er gratis – billetreservation er dog et krav for deltagelse!


Aktuelle forestillinger

SKËTCHY

– Danmarks nye underholdningsfænomen
11. dec.
VisKøb
SKËTCHY

DramatikerPRO // Visning

– Gratis visning af dramatiske udviklingsprojekter!
16. + 17. dec
VisKøb
DramatikerPRO // Visning

Æ SKAWMAND

- en corona-egnet friluftsoplevelse
Vis
Websitet er bygget i Ajour CMS