Hardcore humoristisk take på misbrug

”Jeg ankommer to timer for sent til en havefest. Det er sikkert også bare en dødssyg fest, hvor der sker ikke en skid, og hvor der sidder sløje tøsebørn ud over det hele og sipper Lambrusco og siger ligegyldigheder sammen med deres veganske hipstermænd, der drikker økologiske specialøl og smiler bløde smil ud over det hele. Fuck det, den fest skal jeg fandeme nok få rykket op i gear!”


DET DER DRIKKER går uden berøringsangst lige i kødet på temaet alkoholisme. Med både seriøsitet og latterfremkaldende, anarkistisk fortællelyst bliver vi taget med bagom beruselsen.


Gakket og hjertegribende

Manden på scenen rejser med publikum igennem misbrugets vanvid i mange stemmer, farver og tilstande - fra det nervepirrende, smertebelagte, standup-gakkede til det fortabte, hjælpeløse og hjertegribende. Alt er på spil for vores karakter på scenen.


DET DER DRIKKER handler om at være fanget i misbrug og selvdestruktion, men også om at prøve at finde en vej ud af misbruget og frem til en ny måde at leve på.


Fiktiv men personligt inspireret

”Det almindelige, ædru hverdagsliv, som mange jo holder af, føltes for mig som en kontinuerlig kælkeulykke, hvor man i bar røv glider ned af Holmenkollen beklædt med sandpapir”


Sort/Hvid og Teater Momentum præsenterer med DET DER DRIKKER – en hårdtslående, vildtvoksende og hardcore humoristisk monolog.


DET DER DRIKKER er en fiktiv men personligt inspireret monolog af og med Olaf Højgaard, instrueret af Christian Lollike.


Perspektiv tilbage i tiden

Olaf Højgaard og Christian Lollike har tidligere arbejdet sammen om blandt andet den Reumert-vindende forestilling ’Manifest 2083’ om Anders Behring Breivik – en af dansk teaters mest debatterede forestillinger nogensinde, som også spillede på Teater Katapult i 2012.


Tilbage i 2004 fik både Christian Lollike og Teater Katapult et nationalt gennembrud med den ligeledes meget debatterede og desuden anmelderroste forestilling ’Dom Over Skrig’ – hvor også Olaf Højgaard medvirkede. Den behandlede emnet gruppevoldtægt - et dengang nyt, voldsomt fænomen i Danmark. Katapult modtog dengang Danske Teaterjournalisters Initiativprisen for bl.a. ’Dom Over Skrig’.


SPILLEPERIODE

9.- 11. nov.


TIDSPUNKT

Kl. 19.30            

VARIGHED

75 min


SPILLESTED

Teater Katapult
Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C

Af og med

Co-produktion af Teater Sort/Hvid og Teater Momentum // Medvirkende og dramatiker Olaf Højgaard // Instruktion Christian Lollike og Sigrid Johannesen // Tekstdramaturg Janek Szakowski // Fotograf Emilia Therese
PRISER

Inkl. gebyr


Standard: 190,-

Seniorer (65+): 140,-

Studerende: 95,-

Unge u. 25 år: 75,-

Årskortholdere: 0,-Websitet er bygget i Ajour CMS