Tre kvinder. Tre liv. Én aften

"Vi er i 20’erne. Vi drømmer, vi elsker, vi hader, vi kæmper, vi jubler – og vi lever. Når vi mødes, vælter vi ord ud over hinanden, og aftenerne mangler timer til at endevende vores liv og tanker. Vi er vidt forskellige og langt fra enige, men vores hjerter er fulde af søstersolidaritet, og vi bakker hinanden op. Vi deler liv, oplevelser og hemmeligheder og har gjort det siden første skoledag.


Join us en aften i sofaen, hvor vi snakker sex, identitet, karriere og familie og alt det indimellem – om hvad kommer vi fra, og hvor skal vi hen."


Se videotrailer her: https://tinyurl.com/queensdanskdansk


Danskdansk laver samfundsrelevant teater, som afspejler mangfoldigheden i det danske samfund. I QUEENS tager minoritetskvinderne selv ordet og definerer, hvem de er og hvad deres fortællinger er og nuancerer identiteten som ikke-hvid. Det er dén forestilling, teaterlederen selv savnede som ung kvinde med anden etnisk baggrund end dansk.


#byliv #queen #empowerment #sex #veninder #elskdigselv #drømme #perfektsomduer #danishgirl #feminisme5


Minoritetsdronningerne kommer

I danskdansks QUEENS tager minoritetskvinderne selv ordet og definerer, hvem de er, og hvad deres

fortællinger er. De nuancerer identiteten som BIPOC  eller ikke-hvid.


★★★★ "Det er netop i skildringen af pigernes fællesskab, at forestillingen har sine største kvaliteter." (CPH CULTURE)


I forestillingen møder vi minoritetsdronningerne anno 2020. De er i midt 20’erne. De drømmer, de elsker, de hader, de kæmper, de jubler – og de lever. Når de mødes, vælter de ord ud over hinanden, og aftenerne mangler timer til at endevende liv og tanker.


★★★★ "Sandra Yi Sencindiver har skabt en forestilling der taler lige ind i hjertet på mange unge kvinder" (SCENEBLOG)


Kvinderne er vidt forskellige og langt fra enige, men deres hjerter er fulde af søstersolidaritet, og de bakker hinanden op. De deler liv, oplevelser og hemmeligheder og har gjort det siden første skoledag. I QUEENS kommer vi tæt på dem til de endnu en aften i sofaen, hvor de snakker sex, identitet, karriere og familie, venskab og alt det indimellem – om hvad de kommer de fra, og hvor skal de hen.


★★★★ "De store monologer om racisme, sexisme og undertrykkelse bliver brudt af fnis, latter, dans og ansigtsmasker, hvilket går op i en højre enhed, så man som publikum bliver taget helt ind som flue på væggen" (Ungt Teaterblod)


Workshops for skole og ungdomsuddannelser

I denne sæson kickstarter Teater Katapult et nyt projekt for skoler og ungdomsuddannelser. Der bliver gennem forberedende workshops til udvalgte forestillinger mulighed for at facilitere elevens møde med teaterforestillingen. Gennem praktiske øvelser, der både har en fysisk, debatterende og skriftlig karakter, etableres forskellige indfaldsvinkler til den konkrete forestillings virkemidler, genre og tematik, så eleven opnår en dybere forståelse for teater som spejl for deres egen omverden.


Er du lærer eller underviser? For mere info om workshop-muligheden for jeres skole eller ungdomsuddannelse kan du klikke her.SPILLEPERIODE

12. - 13 januar

TIDSPUNKT

Kl. 19.30    

VARIGHED

70 min.


SPILLESTED

Teater Katapult
Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C

Af og med

Gæstespil af Danskdansk i co-produktion med Teatergrad // Medvirkende Marie-Lydie Melono Nokouda, Amira Jasmina Jensen + Ellaha Lack // Instruktør Sandra Yi Sencindiver // Dramatiker Camara Lundestad Joof // Scenograf Sir Grand Lear // Komponist Karen Duelund Guastavino // Kreativ producent Christine Worre Kann // Idé og koncept danskdansk // Støttet af Statens Kunstfond, Københavns Kommune, Brønshøj-Husum Lokaludvalg, Nørrebros Lokaludvalg, Dansk Skuespillerforbund, Kongens Enghave Lokaludvalg, 3Fs Medie- og Kulturfond + A. P. Møller Fonden


PRISER

Inkl. gebyr


Standard: 190,-

Seniorer (65+): 140,-

Studerende: 95,-

Unge u. 25 år: 75,-

Årskortholdere: 0,-


Aktuelle forestillinger

Æ SKAWMAND

- en corona-egnet friluftsoplevelse
Vis

VIVA LA FRIDA

Frida Kahlo set gennem søsterens øjne
21. - 22. oktober
VisKøb
VIVA LA FRIDA på Teater Katapult

JAGTEN PÅ DET GODE MENNESKE

Musikforestilling med KATINKA live på scenen!
27. - 28. oktober
VisKøb
JAGTEN PÅ DET GODE MENNESKE på Teater Katapult
Websitet er bygget i Ajour CMS