Mænd er lidt som pasta, ik?

Med Katapults udvalgte forestilling fra vækstlaget er der i år lagt op til et godt grin og en humoristisk indgangsvinkel til hele datinglivet.

De to medvirkende, Sofie og Karoline, siger:

”Vi har virkelig datet mange mænd i vores søgen efter kærlighed. En dag slog det os, hvor meget mænd minder om pasta. Ligesom mænd findes der uendeligt mange typer pasta. Fusillien er en krøllet fætter, som man ikke helt kan regne ud, mens penne har et lækkert ydre, men er fuldstændig indholdsløse.

Hvilken slags … pasta … leder du efter?
Hvad er det egentligt vi leder efter og betyder form og størrelse egentligt noget? Leder vi i virkeligheden efter den ravioli, der har det helt rette fyld til vores smagsløg? Eller har vi mere lyst til buffeten, hvor man kan putte alt det på sin tallerken man vil?”

Se forestillingen og find måske ud af, hvilken slags pasta, du er mest til, og hvor du helst finder den. På en lille, romantisk italiensk restaurant? Ved hylderne med tørvarer i Netto? Eller måske til en økologisk, underground streetfood festival som ingen har hørt om?

Silkeborg og Stavanger
PASTA & MENN er en selvbiografisk collage, inspireret af Tinder-filosofi og forskellige former for kærlighed. Skiftende monologer giver publikum indblik i både tankerne og tragedierne, når man som kvinde færdes i datingjunglen eller efterlades udslidt på sofaen en søndag aften.

Sofie Ladegaard Jørgensen og Karoline Normann Fløysvik studerer begge dramaturgi. Karoline er norsk og struktureret, Sofie er dansk og kreativt tænkende. Den ene er fra Silkeborg og den anden fra Stavanger, og sammen komplimenterer de hinanden som ketchup på pasta!

PASTA & MENN vandt Scenekunsthus Aarhus' pris ved QuongaFest 2018.

SPILLEPERIODE

25.-27. novemberTIDSPUNKT

 Kl. 20.00 

VARIGHED

50 min.


SPILLESTED

Teater Katapult
Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C

Af og med

Gæstespil af Hjernevind // Af Hjernevind// Medvirkende Sofie Ladegaard Jørgensen og Karoline Normann Fløysvik // Støttet af DATS - Dansk Amatør Teater og Scenekunst


PRISER
Inkl. gebyr

Standard: 130,-

Seniorer (65+): 100,- 

Studerende: 65,-
Unge u. 25 år: 60,-
Årskortholdere: 0,-

Aktuelle forestillinger

Æ SKAWMAND

- en corona-egnet friluftsoplevelse
Vis

VIVA LA FRIDA

Frida Kahlo set gennem søsterens øjne
21. - 22. oktober
VisKøb
VIVA LA FRIDA på Teater Katapult

JAGTEN PÅ DET GODE MENNESKE

Musikforestilling med KATINKA live på scenen!
27. - 28. oktober
VisKøb
JAGTEN PÅ DET GODE MENNESKE på Teater Katapult
Websitet er bygget i Ajour CMS