AFLYST pga. corona-restriktioner!  ONLY BONES v.1.0 kan som en konsekvens af corona-pandemien ikke spille på Katapult 23. januar 2021 som planlagt. Det har desværre ikke været muligt at udskyde forestillingen til andre datoer i indeværende sæson.

Har du billet til forestillingen, får du 
via mail eller sms information om mulighed for valg mellem ombytning af billet(ter) til en anden forestilling, refundering eller overførsel til Katapult-gavekort.


Krop(u)muligt!

ONLY BONES v.1.0 er fysisk komik, der går lige i lattermusklerne, når vi bliver mindet om alt det, vores krop kan! En prisbelønnet, hypnotisk forestilling, der med få virkemidler, siger en hel masse.


★★★★★ “His playful, hypnotising, deceptively simple part-clown-part-physical-theatre act makes you forget how the human body is supposed to work” (Broadway Baby)


Finsk-New Zealandske Thom Monckton kan fortælle utrolige historier med sin krop. Han er charmerende og nærværende, og man fascineres af den måde, han både er i kontakt med sin krop og med sit publikum.


Om han fortæller en kærlighedshistorie med sine tæer, en konfliktsituation med sine fingre, eller har problemer med at få sit hoved til at makke ret, så bliver man blæst bagover af, hvor intenst og interessant det er at se på.


★★★★★ ‘A glorious salute to one man's remarkable physicality’ (The Herald)


Kroppen som historiefortæller

På et sceneområde, der er centreret omkring kun 1 m2r, udspiller der sig en humoristisk beretning om kroppens muligheder for at fortælle store historier.


På scenen er én kunstner, én tekniker, ét lys … og ingen tekst. Alligevel fylder Monckton rigeligt hele scenen ud med sin evne til at gøre ting med sin krop, som du aldrig ville have drømt om, var muligt.


★★★★★ “Monckton’s ability to manipulate the smallest parts of the body, not just to do this expertly well but while establishing a playful relationship with the audience, is mind-blowing” (Across The Arts)


ONLY BONES V1.0 er en slags crossover mellem mimekunst, fysisk teater, comedy og animations-teater. Den er en del af sæsonens Korny Korner på Katapult.


Kallo Collective og Thomas Monckton

Thomas 'Thom' Monckton er en prisbelønnet entertainer fra New Zealand. Han har gået på New Zealand’s circus school CircoArts og på den fysiske teaterskole Lecoq i Paris. I dag er han bosat i Finland, hvor han er en del af Kallo Collective , der siden 2009 har produceret komiske, internationale forestillinger i grænselandet mellem nycirkus og fysisk teater.


★★★★★ "Born from painstaking care, love & an awareness of what people enjoy seeing." (Everything Theatre)


Forestillingen har spillet på den prestigefyldte London Mime Festival og haft 2 succesfulde spilleperioder på verdens største kulturfestival, Edinburgh Festival Fringe … og har været nomineret til og vundet priser både i Australien, USA, New Zealand og Iran.


ONLY BONES V1.0 har indtil videre spillet i Finland, Belgien, England, New Zealand, Frankrig, Kina, Tjekkiet og Mexico … og rammer nu Danmark i 2021.


ONLY BONES V1.0 – Priser

Auckland Theatre Award – Excellence award for overall production 2019
Fringe World Perth Weekly Award – Winner – Physical Theatre 2019

Best of Fringe – Winner – NZ Fringe 2019

Best of Fringe – Winner – Auckland Fringe 2019

Wellington Theatre Award – Nominated – Most original production 2019

Tehran Theatre Awards – Nominated – Sound Design 2019

Total Theatre Awards – Shortlist – Physical Theatre 2016


‘Extraordinary inventiveness created by a limitless imagination’ (Theatreview)

SPILLEPERIODE

NB! AFLYST pga. corona-pandemien

23. januar


TIDSPUNKT

Kl. 20.30


VARIGHED

60 min.


SPILLESTED

Teater Katapult
Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C

Af og med

Gæstespil af Kallo Collective (NZ) og Thom Monckton (FIN) // Medvirkende Thom Monckton & Gemma Tweedie // Idé og iscenesættelse Thom Monckton // Musik Tuomas Norvio // Præsenteres i Danmark i samarbejde med WILDTOPIAPRISER

Inkl. gebyr


Standard: 190,-

Seniorer (65+): 140,-

Studerende: 95,-

Unge u. 25 år: 75,-

Årskortholdere: 0,-

Grupper på min. 10 personer: 140,-

Grupper af unge u. 25 år på min. 10 personer: 65,-


Aktuelle forestillinger

Katapult Akademiet

Vis

SKYGGE BALDUR

- Islandsk drama på liv og død, viden og vanvid
FLYTTES pga. corona-restriktioner!
Vis
SKYGGEBALDUR på Teater Katapult

KOSMONAUTERNE

Danmarks med garanti mest komiske impro-komik
8. maj
VisKøb
KOSMONAUTERNE på Teater Katapult
Websitet er bygget i Ajour CMS