AFLYST pga. corona-restriktioner! NOGET OM ANTIHELTE kan som en konsekvens af corona-pandemien ikke spille på Katapult 2.-3. marts 2021 som planlagt.


Har du billet til forestillingen, får du via mail information

om mulighed for valg mellem ombytning af billet(ter) til en anden forestilling, refundering eller overførsel til Katapult-gavekort.

En forestilling om mænd - for både mænd og kvinder

Hvad er den perfekte mand anno 2021? Hvad er maskulinitet? Og autoritet? Hvordan er man en god, lyttende og sjov kammerat - og samtidig forføreren, erobreren og elskeren? Hvad er en god far – og kan man være både ven, autoritet og supermand?


Tre mænd midt i livet med arbejde, parforhold, børn, skilsmisse, delebørn og dating vil være verdens nye helte. De vil turde gå ad mørke stier og se dæmonerne i øjnene. Vil kunne klare teenagedatteren, ex-konen, den nye kone, den kvindelige chef og fodbold-drengene på samme tid. Være mænd nok til det hele og mere til.


Under huden

Manderollen har gennem et par generationer været gennem en voldsom forandring, og det kan være svært at finde de rigtige forbilleder at spejle sig i. Vi kommer helt ind under huden på tre mænd og oplever deres overvejelser om roller, identitet og forbilleder.


De personlige fortællinger vokser frem af virkelighedens mandeverden anno 2021, og publikum tages med på en både smertelig ærlig, morsom og eftertænksom rejse.


Stærkt hold samlet igen

I 2017 havde Limfjordsteatret urpremiere på 'morfarMORFARmorfar' med netop de tre skuespillere Jens Andersen, Thomas Guldberg Madsen og Sune Skuldbøl Vraa. Den forestilling blev så anmelderrost og populær, at den efter tre tætpakkede turnéperioder fortsat er efterspurgt.


Nu er det stærke skuespillerhold samlet igen – og skaber NOGET OM ANTIHELTE i et tæt samarbejde med instruktør Moqi Simon Trolin og scenografi Kim Fast Jensen. Teater Katapult er heldig at få besøg af forestillingen ganske kort efter urpremieren i det nordjyske.SPILLEPERIODE

AFLYST pga. corona-restriktioner!


TIDSPUNKT

Kl. 19.30    

VARIGHED

75 min.


SPILLESTED

Teater Katapult
Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C

Af og med

Gæstespil af Limfjordsteatret // Skuespil og musik Jens Andersen, Thomas Guldberg Madsen og Sune Skuldbøl Vraa // Instruktion Moqi Simon Trolin // Scenografi Kim Fast Jensen


PRISER

Inkl. gebyr


Standard: 190,-

Seniorer (65+): 140,-

Studerende: 95,-

Unge u. 25 år: 75,-

Årskortholdere: 0,-

Grupper på min. 10 personer: 140,-

Grupper af unge u. 25 år på min. 10 personer: 65,-


Aktuelle forestillinger

SKËTCHY

– Danmarks nye underholdningsfænomen
11. dec.
VisKøb
SKËTCHY

DramatikerPRO // Visning

– Gratis visning af dramatiske udviklingsprojekter!
16. + 17. dec
VisKøb
DramatikerPRO // Visning

Æ SKAWMAND

- en corona-egnet friluftsoplevelse
Vis
Websitet er bygget i Ajour CMS