AFLYST pga. corona-restriktioner! GENERALFORSAMLINGEN kan som en konsekvens af corona-pandemien ikke spille på Katapult 23. - 24. februar 2021 som planlagt. Det har desværre ikke været muligt at udskyde forestillingen til andre datoer i indeværende sæson.


Har du billet til forestillingen, får du via mail information om mulighed for valg mellem ombytning af billet(ter) til en anden forestilling, refundering eller overførsel til Katapult-gavekort.


Er der nogen, der har noget til eventuelt?

“Velkommen til generalforsamling! Dejligt at se så mange, og skønt med nogle nye ansigter … har alle fået stemmesedler? Super! Kaffen? Jo, den er på vej. Ja, og så venter vi også lige på formanden, Susanne, hun er bare lidt forsinket … hun er lige på trapperne. Vi kunne jo tage de første par punkter på dagsordenen … bare indtil hun dukker op? Skal vi lige stemme om det?”


Teaterforestillingen GENERALFORSAMLINGEN er et humoristisk – til tider tragikomisk – hverdagsdrama om foreningsliv og frivillighed, inspireret af virkelige beretninger fra Hedensteds forenings-aktive borgere. Med ømhed, respekt og humor skildrer forestillingen frivilliglivets glæder og genvordigheder, og lader publikum føle nærdemokratiets dilemmaer på egen krop, når kampen skal stå mellem udvikling eller tradition.


For i GENERALFORSAMLINGEN spiller, du, kære publikummer, også en rolle – nemlig som deltager til generalforsamling i din egen borgerforening!


Og bare rolig, replikkerne skal skuespillerne nok tage sig af – du skal blot drikke kaffe, synge med på den omdelte fællessang, og sidst men ikke mindst afgive din stemme, når vores fiktive borgerforening skal træffe beslutninger om stort og småt. Og nu ikke noget med at stemme blankt!


“Det er JERES forening, tag nu vare på den”, som foreningens kassérer altid siger …


God generalforsamling! Er der nogen der har noget til eventuelt?


"En tankevækkende, tragikomisk, totaloplevelse." (Horsens Folkeblad)


Baseret på virkelige generalforsamlinger

En væsentlig del af teatrets arbejde, har været at indsamle det materiale, som skulle være teaterforestillingens fundament. Det er sket i Hedensted kommune og har ifølge instruktør Rasmus Ask har været både spændende og berigende:


”Det har været en sand gaveregn at indsamle og arbejde med alt materialet fra lokalsamfundene i Hedensted. Både fortalte historier, generalforsamlingsreferater og billeder fra flere årtiers generalforsamlinger har været med til at forme manuskriptet og det scenografiske koncept for forestillingen."

SPILLEPERIODE

NB! AFLYST pga. corona-pandemien

23.-24. februar


TIDSPUNKT

Kl. 19.30    

VARIGHED

90 min.


SPILLESTED

Teater Katapult
Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C

Af og med

Gæstespil af Teater Jævn // Medvirkende Mikael Helmuth, Dorthe Hansen Carlsen, Morten V. Klode, Sofie Ancher Vea og Morten Mosgaard // Instruktør Rasmus Ask // Dramatiker Morten Dahl Lützhøft // Dramaturg Gitte Villadsen // Scenograf Ida Munk Ørstrøm // Komponist og lyd Morten Mosgaard // Lysdesign Søren Lydersen // Støttet af Hedensted Kommune og Statens KunstfondPRISER

Inkl. gebyr


Standard: 190,-

Seniorer (65+): 140,-

Studerende: 95,-

Unge u. 25 år: 75,-

Årskortholdere: 0,-

Grupper på min. 10 personer: 140,-

Grupper af unge u. 25 år på min. 10 personer:  65,-


Aktuelle forestillinger

Teater Katapults værdifilm:

"Vi bliver de historier, vi fortæller os selv"
Vis
Teater Katapult - film om teatrets værdier

StorySlam

- levende historier fortalt live!
StorySlam - 'Mig som aktivist' 19. maj
VisKøb
StorySlam på Teater Katapult

TVIVL

– nyt show med Rune Klan
17. - 20. august
Vis
Websitet er bygget i Ajour CMS