COVID19 og pladser i Katapults sale i forår 2021

Kære publikum!

Det skal være trygt at gå i teateret - også i tider som er fulde af omskiftelighed og nye retningslinjer. 

Vi følger de til enhver tid gældende restriktioner og påbud fra myndighederne. På coronasmitte.dk kan du læse om de gældende regler og anbefalinger. I perioder, hvor det er muligt at holde åbent, gælder nedenstående:


Der er god plads på gangene foran Katapults sale (Blackbox og Kabinettet) og i Godsbanens direkte tilstødende foyer. Vi opfordrer alle til at tage hensyn og holde afstand, både før forestillingerne såvel som i pauserne.


For at overholde myndighedernes retningslinjer tager vi så mange billetter ud af salg, som restriktionerne kræver i forhold til salenes størrelse og antal sæder/pladser. Dermed kan vi til enhver tid overholde det antal personer, der må være i vores sale, og der kan være afstand mellem publikum.

Når du som publikum køber billet ved os, bliver der automatisk placeret et tomt sæde på hver side af dine pladser. Du sidder derved sammen din familie eller venner, men har afstand til det øvrige publikum.


Skulle I være en gruppe, som ikke kan finde de ønskede pladser til en forestilling, så ring eller skriv endelig til os. Så vil vi gøre, hvad vi kan for at finde plads, så større grupper kan sidde sammen. Kontakt: 86202699 /info@katapult.dk


KRAV OM MUNDBIND

På kulturproduktionscentret Godsbanen, hvor Teater Katapult er placeret, er der normalt offentlig adgang. Corona-pandemien har dog betydet nedlukning af denne adgang i længere perioder. I perioder, hvor vi må holde åbent gælder følgende:


Efter myndighedernes restriktioner i forbindelse med corona/covid-19 skal der bæres mundbind, når man bevæger sig rundt i bygningen (fra og med torsdag 29. oktober 2020). Når du sidder på dit sæde i en af vores sale eller ved et bord i Godsbanens restaurant, Spiselauget, er der ikke krav om mundbind.

I vores billetsalg kan mundbind købes til 3 kr. pr. stk. - men da der er krav om mundbind, allerede når man bevæger sig ind på Godsbanen, opfordrer vi til, at det medbringes hjemmefra.Om Smitte|stop-appen

Vi vil også gerne opfordre til, at man downloader appen Smitte|stop. Det er frivilligt at hente appen. Jo flere, der bruger den, desto flere smittekæder kan vi bremse sammen!


Appen giver dig mulighed for anonymt at give besked om smitterisiko til personer, som du har været tæt på, men som du ikke kender, fx i offentlig transport eller på restauranter. Den vil også give dig besked, hvis du har været tæt på en person, der testes positiv for ny coronavirus (og som bruger appen), samt besked om myndighedernes anbefalinger, så smittekæden kan stoppes.

Smitte|stop er udviklet i et samarbejde mellem Sundheds- og Ældreministeriet, Styrelsen for Patientsikkerhed, Sundhedsstyrelsen, Digitaliseringsstyrelsen, Statens Serum Institut og Netcompany.  Appen er sikker og beskytter dine data om, hvem du er, og hvem du har været i nærheden af. Data gemmes kun på din telefon, og ingen myndigheder har adgang til oplysningerne.

Læs mere om appen på www.smittestop.dk

Lad os passe godt på hinanden, så vores samfund igen kan blive mere åbent.


Vi glæder og til at se jer i teatret.

TEATER KATAPULT OG COVID-19


Find og følg Sundhedsstyrelsens anbefalinger her: WWW.SST.DK/CORONA


Find myndighedernes samlede vejledning her: WWW.CORONASMITTE.DK


Læs mere om Smitte|stop-appen her: WWW.SMITTESTOP.DK

Websitet er bygget i Ajour CMS