COVID19 og pladser i efteråret


Kære publikum!

Det skal være trygt at gå i teateret, også i tider som er fulde af omskiftelighed og nye retningslinjer. 


Der er god plads på gangene foran Katapults sale (Blackbox og Kabinettet) og i Godsbanens direkte tilstødende foyer. Vi opfordrer alle til at tage hensyn og holde afstand, både før forestillingerne såvel som i pauserne.


I billetsalget i Godsbanens foyer kan man før forestillingen bede om at få udleveret et gratis mundbind.


For at overholde myndighedernes retningslinjer har vi valgt at tage mange billetter ud af salg i det kommende efterår. Dermed kan vi overholde det antal personer, der må være i vores sale, og der kan være afstand mellem publikum.

Når du som publikum køber billet ved os, bliver der automatisk placeret et tomt sæde på hver side af dine pladser. Du sidder derved sammen din familie eller venner, men har afstand til det øvrige publikum.


Skulle myndighederne ændre deres retningslinjer, vil vi naturligvis følge dem og tage flere ud af salg eller frigive nogle af de fjernede billetter, når vi igen må være flere samlet.


Skulle I være en gruppe, som ikke kan finde de ønskede pladser til en forestilling, så ring eller skriv endelig til os. Så vil vi gøre, hvad vi kan for at finde plads, så større grupper kan sidde sammen. Kontakt: 86202699 /info@katapult.dk


Om Smitte|stop-appen

Vi vil også gerne opfordre til, at man downloader appen Smitte|stop. Det er frivilligt at hente appen. Jo flere, der bruger den, desto flere smittekæder kan vi bremse sammen!


Appen giver dig mulighed for anonymt at give besked om smitterisiko til personer, som du har været tæt på, men som du ikke kender, fx i offentlig transport eller på restauranter. Den vil også give dig besked, hvis du har været tæt på en person, der testes positiv for ny coronavirus (og som bruger appen), samt besked om myndighedernes anbefalinger, så smittekæden kan stoppes.

Smitte|stop er udviklet i et samarbejde mellem Sundheds- og Ældreministeriet, Styrelsen for Patientsikkerhed, Sundhedsstyrelsen, Digitaliseringsstyrelsen, Statens Serum Institut og Netcompany.  Appen er sikker og beskytter dine data om, hvem du er, og hvem du har været i nærheden af. Data gemmes kun på din telefon, og ingen myndigheder har adgang til oplysningerne.

Læs mere om appen på www.smittestop.dk

Lad os passe godt på hinanden, mens samfundet genåbner.


Vi glæder og til at se jer i teatret.

TEATER KATAPULT OG COVID-19


Find og følg Sundhedsstyrelsens anbefalinger her: WWW.SST.DK/CORONA


Find myndighedernes samlede vejledning her: WWW.CORONASMITTE.DK


Læs mere om Smitte|stop-appen her: WWW.SMITTESTOP.DK

Websitet er bygget i Ajour CMS