COVID-19 og Katapult i 2021

Kære publikum!

Det skal være trygt at gå i teateret - også i tider som er fulde af omskiftelighed og nye retningslinjer. 

Vi følger de til enhver tid gældende restriktioner og påbud fra myndighederne. På coronasmitte.dk kan du læse om de gældende regler og anbefalinger. I perioder, hvor det er muligt at holde åbent, gælder nedenstående:


Der er god plads på gangene foran Katapults sale (Blackbox og Kabinettet) og i Godsbanens direkte tilstødende foyer. Vi opfordrer alle til at tage hensyn og holde afstand, både før forestillingerne såvel som i pauserne.


Om CORONA-PAS

Til og med 1. august 2021 er det påkrævet, at alle publikummer ved indgangen til vores teatersale har et gyldigt coronapas, som enten viser et negativt testsvar, som højst er 72 timer gammelt ved forestillingsstart, eller at du er færdigvaccineret, eller at du har været smittet med corona indenfor de seneste 14-180 dage.

Efter 1. august bortfalder kravet om coronapas.

OM MUNDBIND

Per 14. juni 2021 er der ikke længere krav om at bære mundbind på Godsbanen eller i Teater Katapults sale.


Om Smitte|stop-appen

Vi vil også gerne opfordre til, at man downloader appen Smitte|stop. Det er frivilligt at hente appen. Jo flere, der bruger den, desto flere smittekæder kan vi bremse sammen!


Appen giver dig mulighed for anonymt at give besked om smitterisiko til personer, som du har været tæt på, men som du ikke kender, fx i offentlig transport eller på restauranter. Den vil også give dig besked, hvis du har været tæt på en person, der testes positiv for ny coronavirus (og som bruger appen), samt besked om myndighedernes anbefalinger, så smittekæden kan stoppes.

Smitte|stop er udviklet i et samarbejde mellem Sundheds- og Ældreministeriet, Styrelsen for Patientsikkerhed, Sundhedsstyrelsen, Digitaliseringsstyrelsen, Statens Serum Institut og Netcompany.  Appen er sikker og beskytter dine data om, hvem du er, og hvem du har været i nærheden af. Data gemmes kun på din telefon, og ingen myndigheder har adgang til oplysningerne.

Læs mere om appen på www.smittestop.dk

Lad os passe godt på hinanden, så vores samfund igen kan blive mere åbent.


Vi glæder og til at se jer i teatret.

TEATER KATAPULT OG COVID-19


Find og følg Sundhedsstyrelsens anbefalinger her: WWW.SST.DK/CORONA


Find myndighedernes samlede vejledning her: WWW.CORONASMITTE.DK


Læs mere om Smitte|stop-appen her: WWW.SMITTESTOP.DK

Websitet er bygget i Ajour CMS