NYE DATOER pga. corona! BYEN DER RULLEDE VÆK kan som en konsekvens af corona-pandemien ikke spille på Katapult i september som planlagt. Forestillingen spiller i stedet 19. og 20. oktober 2020 kl. 19.30.


Alle med billet til de oprindelige datoer, kontaktes via mail eller sms med yderligere info om mulighed for refundering, ombytning eller overførsel til Katapult-gavekort.

En rullende by fuld af fortællinger

Der var engang en by. Byen var tegnet af en gammel bibliotekar, og derfor kunne den foldes sammen som en bog. Det var en by, der aldrig var skabt til at blive på eet sted.

Byen der rullede væk er en udklappelig forestilling om en by.

Forestillingen tager afsæt i historier fra det virkelige liv, indsamlet gennem samtaler med folk i hele landet, med vidt forskellige udgangspunkter for livet. Historierne er omsat til nyskrevet musik og poesi, samt et detaljerigt visuelt univers.

Publikum inviteres med når byen, fysisk foranderes øjne folder sig ud og husker os på, hvor mange fortællinger, der væver den by, vi bor i.

SPILLEPERIODE

NB! 
Nye datoper pga. corona:
19. - 20. oktober 
2020

TIDSPUNKT

Alle dage kl. 19.30

VARIGHED

ca. 60 min.


SPILLESTED

Teater Katapult
Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C

Af og med

Gæstespil af Teater Vingeskudt //  Tekst Nina Tind og Andrea Lindeneg // Scenograf og maskemager Andrea Lindeneg // Lyddesign og performer på scenen Nina Tind // Elektroniskmusik Anton Örnog Liam Alzafari // Stor tak til Anders Røgild Ramløse

PRISER

Inkl. gebyr


Standard: 90,-

Seniorer (65+): 50,-

Studerende: 50,-

Unge u. 25 år: 50,-


Aktuelle forestillinger

INSIDEREN

- sansemættet teater om rovdrift på din velfærd
VisKøb
INSIDEREN på Teater Katapult

DET FØRERLØSE MENNESKE

- en komedie om at miste livet
18. - 20. maj
VisKøb
DET FØRERLØSE MENNESKE på Teater Katapult

ILT Festival 2021

- se Doc Lounge-film på Katapult
30. maj
Vis
ILT Festival 2021
Websitet er bygget i Ajour CMS