Få et sjældent indblik i fremtidens nye danske dramatik i Mungo Park Kolding, Team Teatret og Den Danske Scenekunstskoles første samarbejde om at præsentere to små midtvejsforestillinger skrevet af 2.års-studerende på linjen for Dramatisk Skrivekunst på Den Danske Scenekunstskole i Aarhus. TO HVIDE MÆND består af to af hinanden uafhængige stykker dramatik. Første forestilling: 'Gæld Uden Ansigt' er skrevet af William Lippert. Anden forestilling: 'Hey Lin' er skrevet af Lin Melkane


Udsatte, skæve, politiske, filosofiske

William Lippert dramatik har et politisk eller filosofisk omdrejningspunkt. Han er ikke bange for at udfordre vores forestillinger om, hvad dramatik er, og – sammen med publikum – tænke nye tanker og blive klogere på den tid, vi lever i. Lin Melkanes dramatik er dybt poetisk, humoristisk og rørende. Her er der plads til de følsomme, udsatte og skæve eksistenser, og evigtgyldige temaer som kærlighed og sorg har deres helt naturlige plads.

Lin Melkane og William Lippert er 2. års dramatikerstuderende og midtvejs i deres uddannelse. Begge har haft ca. 3 måneder til at skrive deres manuskript. For første gang skal de nu opleve deres stykker i en professionel teaterproduktion – det samme skal publikum.


Kom til aftertalk efter premieren 28. oktober

Efter premieren vil der være ca. 45 min. aftertalk med skuespillerne og dramatiker Lin Melkane. Sandra Theresa Buch fra Den Danske Scenekunstskole er moderator.

Når forestillingen er slut, følger et kvarters pause, hvorefter aftertalken går i gang.

Alle med billet til forestillingen 28. oktober kan gratis blive og være en del af aftertalken.

SPILLEPERIODE

28.-31. oktober

TIDSPUNKT

Kl. 19.30

VARIGHED

110 min. inkl. pause


SPILLESTED

Teater Katapult
Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C

Af og med

Gæstespil af Mungo Park Kolding, Team Teatret og Den Danske Scenekunstskole // Dramatikere Lin Melkane og William Lippert // Medvirkende Frank Thiel og Stig Reggelsen Skjold // Forestillingfotos Palle Peter Skov
PRISER
Inkl. gebyr

Standard: 130,-
Pensionist: 100,-
Studerende: 70,-
Unge u. 25 år: 60,-
Årskortholdere: 0,-

Aktuelle forestillinger

THIS IS NOT CULTURALLY SIGNIFICANT

- Streaming af anmelderrost forestilling
Vis
Adam Scott-Rowley

COVID-19

- pladser i efteråret
Vis
COVID19 og pladser i efteråret

DEN SOMMER FAR BLEV HOMO

31 august-1. september
VisKøb
DEN SOMMER FAR BLEV HOMO
Websitet er bygget i Ajour CMS