Få et sjældent indblik i fremtidens nye danske dramatik i Mungo Park Kolding, Team Teatret og Den Danske Scenekunstskoles første samarbejde om at præsentere to små forestillinger skrevet af studerende på linjen for Dramatisk Skrivekunst på Den Danske Scenekunstskole i Aarhus.


Udsatte, skæve, politiske, filosofiske

Lin Melkanes dramatik er dybt poetisk, humoristisk og rørende. Her er der plads til de følsomme, udsatte og skæve eksistenser, og evigtgyldige temaer som kærlighed og sorg har deres helt naturlige plads.

William Lippert-Rasmussens dramatik har et politisk eller filosofisk omdrejningspunkt. Han er ikke bange for at udfordre vores forestillinger om, hvad dramatik er, og - sammen med publikum - tænke nye tanker og blive klogere på den tid, vi lever i.


Lin Melkane og William Lippert-Rasmussen er 2. års dramatikerstuderende og midtvejs i deres uddannelse. Begge har haft ca. 3 måneder til at skrive deres manuskript. For første gang skal de nu opleve deres stykker i en professionel teaterproduktion - det samme skal publikum.

SPILLEPERIODE

28.-31. oktober

TIDSPUNKT

Kl. 19.30

VARIGHED

90. min inkl. pause


SPILLESTED

Teater Katapult
Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C

Af og med

Gæstespil af Mungo Park Kolding, Team Teatret og Den Danske Scenekunstskole // Dramatikere Lin Melkane og William Lippert-Rasmussen // Medvirkende Rasmus Skaarup og Patrick Alexander Hansen
PRISER
Inkl. gebyr

Standard: 130,-
Pensionist: 100,-
Studerende: 70,-
Unge u. 25 år: 60,-
Årskortholdere: 0,-

Aktuelle forestillinger

SURPRISE

20. juni
VisKøb

THE URBAN HUNT

2.-4. september
VisKøb

KOSMONAUTERNE

- en del af sæsonens Korny Korner
7. september + 26. oktober
VisKøb
Websitet er bygget i Ajour CMS