Forestillingen er desværre aflyst pga. faren for smittespredning af coronavirus/COVID-19. Alle købte billetter bliver refunderet. Vi beklager aflysningen.

Læs mere her: www.katapult.dk/coronavirus-info

Vi kender det sikkert alle. En nabo, ven eller kollega der har mistet en mor eller far i en tidlig alder. Det er svært at forholde sig til, og derfor vælger vi bare at sige “Det forstår jeg godt”, men er det svaret til et barn der står i sit værste mareridt? Vi åbner døren, for to unge kvinders sind, der for nyligt har mistet deres mor. Vi kommer på en rutschebanetur igennem hele følelsesregistret.


Ikke nok med at de har mistet én del af sig selv, nu begynder alle omkring dem, at gå på listefødder hver gang de er i nærheden, de går over på den anden side af fortovet, når de ser dig.


‘’Hvad skal jeg egentlig sige til hende, nu når hun har mistet sin mor?’’


‘’Hvad MÅ jeg sige?’’


‘’Åh nej nu gjorde jeg hende vel ikke MERE ked af det?”


De to unge søstre takler sorgen, på to vidt forskellige måder. Vi har tilladt os at krydre det tunge emne med humor, sarkasme og søskendekærlighed.


16 børn og unge mister en forælder hver evig eneste dag. Alligevel er der et kæmpe tabu omkring sorgen og et stort spørgsmålstegn om hvordan vi skal kommunikere når sorgen er iblandt os.


Er der kun én måde at sørge på? Eller er der en grænse, for hvor ked af det man må være? Elsker man ikke de afdøde nok, hvis man ikke græder hele tiden? Og er jeg nu ‘pigen uden mor’?


Sorg skal vises uden grænser. Den ikke er farlig at snakke om. Det er vigtigt, at ingen skal føler sig alene. Derfor skal vi snakke om den NU.

Forestillingen/arrangementet er i Kategorien ’Andet godt’

’Andet godt indeholder alt det, der er kommet ind fra sidelinien, har fristet os så meget, at vi impulsivt ikke kunne lade være med at vise det på teatret trods det, at vores repertoire for sæsonen er fastlagt - og alt det som måske ikke nødvendigvis går ind under vores normale profil.



SPILLEPERIODE

9.-13. marts


TIDSPUNKT

Kl. 19.30


VARIGHED

Ca. 60 minutter uden pause


SPILLESTED

Teater Katapult

Godsbanen, Skovgaardsgade 3

8000 Aarhus C

Find vej


Af og med

Gæstespil af PT Teater // Instruktør Heidi Duus // Dramaturg Laura Hogriffe // Skuespillere Sabrina Ferguen og Victoria Maegaard



PRISER
Inkl. gebyr

Standard: 100,- 

Aktuelle forestillinger

THIS IS NOT CULTURALLY SIGNIFICANT

- Streaming af anmelderrost forestilling
Vis
Adam Scott-Rowley

COVID-19

- pladser i efteråret
Vis
COVID19 og pladser i efteråret

DEN SOMMER FAR BLEV HOMO

31 august-1. september
VisKøb
DEN SOMMER FAR BLEV HOMO
Websitet er bygget i Ajour CMS