QuongaFest 2020

Quonga afholder i 2020 sin 13. QuongaFest 12.-15. november og har dermed mange år på bagen og en masse fantastiske forestillinger i rygsækken. Vi er stolte af vores tradition og bestræber os på fortsat at se fremad og holde os i bevægelse. I år fokuserer vi fortsat på publikumsudvikling, og vi vil derfor arbejde på at udvikle det succesrige initiativ fra 2019: MiniQuonga ved at præsentere endnu mere vækstlagsteater for børn i forskellige aldre.


QuongaFest er en tværæstetisk festival for upcoming scenekunst, og er herved en unik platform, der kan give det århusianske vækstlag nødvendige rammer at udfolde sig i. Derudover skaber QuongaFest også en platform for frivillige i Aarhus, der ønsker at arbejde med scenekunsten. Som publikum på årets QuongaFest kan man forvente at blive udfordret æstetisk og indbudt til refleksion over alle scenekunstens forskellige udtryk.


Teater Katapult er en central scene for den mangfoldige QuongaFest 2020; en stor del af forestillingerne spiller i vores blackbox og på vores studioscene, Kabinettet. Det hele kan opleves 12.-15. november. 


Billedet er fra forestillingen Coema - a brazilian fairytale af gruppen Juliana Appel og Jon Bendixen


Programmet for QuongaFest 2020 på Katapult kommer på siden her senere i år


Læs mere om QuongaSPILLEPERIODE

12.-15. november

TIDSPUNKT

Afhænger af forestillingen  

VARIGHED

Afhænger af forestillingen


SPILLESTED

Teater Katapult
Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C

Aktuelle forestillinger

THIS IS NOT CULTURALLY SIGNIFICANT

- Streaming af anmelderrost forestilling
Vis
Adam Scott-Rowley

COVID-19

- pladser i efteråret
Vis
COVID19 og pladser i efteråret

DEN SOMMER FAR BLEV HOMO

31 august-1. september
VisKøb
DEN SOMMER FAR BLEV HOMO
Websitet er bygget i Ajour CMS