Kosmisk komik i sigte når KOSMONAUTERNE i deres evigt, humoristiske kredsløb om jordboernes lattermuskler endnu engang lander på planeten Teater Katapult. De fynske, flerdobbelte Danmarksmestre i teater-sport har raketbrændstoftanken fuld af lyst til samspil med publikum om at skabe det sjoveste improkomik-show i universet!


Stjernegod grinegaranti

Erfaringen fra tidligere succes-optrædender landet over viser, at selv om det er KOSMONAUTERNE, der konkurrerer i improvisation på scenen … så er det publikum, der vinder hver gang. Der er dømt vægtløse mundvige og garanti for stjernegode grin!

Ingen nævneværdig forudgående plan er lagt for den komiske planet-erobring, for de præmiebelønnede kosmonauters specialitet, improkomik, er netop kendetegnet ved, at det humoristiske output fra scenen skabes i samspil med et veloplagt publikums direkte input til, hvad der skal gå for sig.


På rejse ud i lattergalaksen

Showet med den himmelstræbende komik er på altid nyt og impro-anderledes – så har man været på en sjov rumrejse med KOSMONAUTERNE tidligere, kan man alligevel roligt lade sig bortføre til endnu en tur i kredsløb og få en helt ny oplevelse ud af det!

SPILLEPERIODE

27. marts + 2. maj

TIDSPUNKT

Kl. 20.30

VARIGHED

80 min.


SPILLESTED

Teater Katapult
Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C

Af og med

Produceret af Kosmonauterne // Medvirkende Morten Kamuk Andersen, Lars Udengaard, Sune Roholt Mortensen, Morten Givskud og Susanne Billeskov


KOSMONAUTERNE på Teater Katapult
PRISER
Inkl. gebyr

Standard: 130,-
Pensionist: 100,-
Studerende: 100,-
Unge u. 25 år: 100,-
Årskortholdere: 0,-

Aktuelle forestillinger

BEATFORTÆLLING

- livekoncert & fortælling
6. marts
VisKøb
BEATFORTÆLLINGER

ANNA, WALK WITH ME

- fra liv til død til liv // Katapults egenproduktion
4.-18. marts
VisKøb
Teater Katapults ANNA, WALK WITH ME

SLUK LIGE LYSET!

- en rutschebanetur gennem følelsesregistret
9.-13. marts
VisKøb
SLUK LIGE LYSET! på Teater Katapult
Websitet er bygget i Ajour CMS