Har du tænkt på, hvad der sker, når vi dør? ANNA, WALK WITH ME er sæsonens egenproduktion fra Teater Katapult - i co-produktion med Nordisk Teaterlaboratorium.

Forestillingen forsøger at tage et skridt direkte ind i døden, åbne den op og gøre den lige så levende for publikum, som de mennesker, der har oplevet nærdøden. Døden er ét at de sidste tabuer, vi har tilbage i det moderne samfund. Ikke mindst i Danmark.


Frygt for døden har de fleste af os. Vi undgår gerne spørgsmål om den. Frygten for døden skyldes det ukendte. Dødsangst er mere irrationel og kan være et stort problem for den enkelte, der risikerer at blive så hæmmet af sin angst, at livet ikke kan leves.

Måske er vores dødsfrygt langt mere styrende for vores liv, end vi tror?

Nærdød dræber dødsangst
Folk, som dør kortvarigt og kommer tilbage til livet igen, beskriver alle den samme type af oplevelse: At den verden, som de oplevede, mens de var døde, var mindst lige så virkelig som den fysiske virkelighed. De forlader deres krop, og de fleste oplever både, at vi mennesker er forbundet, og at man ændrer sig drastisk efter en nærdødsoplevelse … og at man nu ikke længere er bange for at dø!


I ANNA, WALK WITH ME oplever hovedpersonen Anna – og vi med hende – døden indefra. Omdrejningspunktet for fortællingen er nærdødsoplevelsen. Hallucinationer eller vrangforestillinger kaldes de ofte, men hvor uvirkelige er de egentlig? Videnskaben kan kun dårligt forklare dem, men mange oplever de samme ting i situationen.

Fortællingen er om Anna og hendes dramatiske møder med først nærdøden og så det svære valg om at blive i døden eller vende tilbage til livet. Vi ser hele hendes liv i spændet mellem fødsel, død og … efterliv. Vi hører om hendes relationer til sit barn, sin far og de mænd, hun har kendt.

Naturinspireret, elektronisk musik, syngeskåle og intuitiv sang kombineret med spektakulære animationer og dukker skaber et helt særligt univers at tage på rejse i med ANNA, WALK WITH ME.

To dramatikere, danske Julie Petrine Glargaard og britiske Nina Berry, er af Teater Katapult sat stævne og har skrevet hver deres del af historien om Anna.

SPILLEPERIODE

4.-18. marts

TIDSPUNKT

Hverdage: kl. 19.30
Lørdage: kl. 16.30


VARIGHED

Ca. 75 min


SPILLESTED

Teater Katapult
Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C

Af og med

Egenproduktion af Teater Katapult i co-produktion med Nordisk Teaterlaboratorium // Idé Julie Ben Semmane // Koncept Julie Ben Semmane & Torben Dahl // Manuskript Julie Petrine Glargaard & Nina Berry (UK) // Skuespillere Anna Ur Konoy // Performere Julie Ben Semmane (sang/musik), Rolf Søborg Hansen (dukker) // Iscenesættelse Petra Berg // Scenografi og dukker Rolf Søborg Hansen // Komponist og lyd-designer AYO & Julie Ben Semmane // Lysdesign Kasper Daugberg // Dramaturg Lise Sofie Houe // Foto Gísli Dúa Hjörleifsson // Oversættelse 

Elias Blicher // Støttet af Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst og Aarhus Kommunes Kulturudviklingspulje

PRISER
Inkl. gebyr

Standard: 180,-
Pensionist: 140,-
Studerende: 90,-
Unge u. 25 år: 60,-
Årskortholdere: 0,-

Video - ANNA, WALK WITH ME - Interview med Torben Dahl

Aktuelle forestillinger

CORPO SURREAL

- Sew Flunk Fury Wit, Det Kgl. Teater og Katapult
4.-7. februar
VisKøb
CORPO SURREAL på Teater Katapult

Vi Fortæller

- Katapult sætter din historie på scenen
25. februar
VisKøb
Vi Fortæller på Teater Katapult

ANNA, WALK WITH ME

- fra liv til død til liv // Katapults egenproduktion
4.-18. marts
VisKøb
Teater Katapults ANNA, WALK WITH ME
Websitet er bygget i Ajour CMS