Træt lever & tungt hjerte

TRÆT LEVER & TUNGT HJERTE er en intim teaterkoncert over Tom Waits’ poetiske fortællinger – oversat til dansk, så alle dybder i den store poet kommer frem: På et lille røget sted mellem ganske få stole kigger vi ind i et tåget døgns hudløse virvar af uskyldige drømme, løgnagtige minder og sælsomme vinkler.


Tom Waits’ sange som du aldrig har oplevet dem før

Forestillingen er helt speciel, blandt andet fordi den spiller for et meget begrænset antal publikummer. Med tre medvirkende ”på scenen” får de max 40 publikummer i Kabinettet en tæt og intim indførelse i Tom Waits' univers og hans poetiske tekster, der lige så poetisk, snørklet og smukt er oversat til dansk af Lasse Popp. Han understøttes af de to dygtige musikere Bastian Popp og Kim Fast Jensen.


Tom Waits’ poetiske fortællinger bliver til en ultra-intim teaterkoncert – oversat til dansk af skuespiller Lasse Popp, så alle dybder i den store poet kommer frem.

“Det er svært at synge og spille lige så hæmningsløst opløst som Tom Waits. Men Lasse Popp kan. Denne musiker og skuespiller kan trylle med Tom Waits’ sange, så den dekadente,
amerikanske underverden forvand-les til et forhutlet Jylland med pølsevogne og skure langs Limfjorden – og elendig kærlighed for resten.”  -Anne Middelboe Christensen, Information, 2015

SPILLEPERIODE

27. februar

TID

Kl. 20:00

SPILLESTED

Teater Katapult
Teater Katapults studioscene, Kabinettet
Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
PRISER
Inkl. gebyr

Standard: 195,-
Pensionist: 150,-
Studerende: 105,-
Unge u. 25 år: 85,-
Årskortholdere: 0,-

Medvirkende

Skuespiller og musiker Lasse Popp, musiker Kim Fast Jensen og musiker Bastian Popp.
Kunstnerisk konsulent Gitta Malling.
Produceret af Limfjordsteatret

Websitet er bygget i Ajour CMS