This is not culturally significant

Out of Spite Theatre’s kritikerroste forestilling blev i 2017 Show of the Week på VAULT Festival i London og blev nomineret til en Offie (The Off West End Theatre Award).

"Deeply sad in parts, this performance is a 55 minute scream for help, and it sounds beautiful."
5 stjerner ud af 5 mulige, The Independent, maj 2017

Et brutalt intenst, mørkrandet og morsomt one-man-show, der afdækker de bizarre, undertvingende og excentriske sider af mennesket. Stykket er en kraftfuld udladning, som opføres af Adam Scott-Rowley, der står ganske nøgen og alene på scenen. Som en grotesk hofnar, skraber han den tynde fernis af det moderne menneske og det samfund, der har skabt det.

THIS IS NOT CULTURALLY SIGNIFICANT er ikke for de konforme teatergængere. Forestillingen er på een gang både hypnotiserende og grænseoverskridende at overvære. Scott-Rowley evner at balancere publikums følelser på en knivsæg, når han spiller mere end ti forskellige roller: fra mastuberende webcam girl - over kæderygende teateragent - til en hjemløs kvinde, der brændende ønsker at se sine børn. Publikum er med andre ord garanteret en følelsesfuld rejse gennem emotionel fortabelse og krampagtig latter.

OM ADAM SCOTT-ROWLEY

Adam Scott-Rowlet er uddannet fra LAMDA i 2014. Siden har han optrådt i både film og teater og grundlagt sit eget kompagni; Out of Spite Theatre. Med sit arbejde fokuserer Scott-Rowley især på at skabe teater, der udfordrer de traditionelle teaternormer og leger med formen ved at kombinere teater med klovnens og narens in-your-face attitude.

OM OUT OF SPITE THEATRE

Out of Spite Theatre er grundlagt af Adam Scott-Rowley i 2014 og er et teater, der stræber efter det konfrontatoriske, foruroligende og høj-intense teater. This Is Not Culturally Significant er kompanigets første forestilling – en forestilling som forsøger at vise vores samfunds sande ansigts i forhold til vores forventninger, drømme og kollektive ego.

Forestillingen er på engelsk.


SPILLEPERIODE

24.-25. april

VARIGHED

55 min.

TIDER

Kl. 20:00

SPILLESTED

Teater Katapult
Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
PRISER
Inkl. gebyr

Standard: 180,-
Pensionist: 140,-
Studerende: 90,-
Unge u. 25 år: 60,-
Årskortholdere: 0,-

Medvirkende

Skuespiller Adam Scott-Rowley
Websitet er bygget i Ajour CMS