Botanikeren + Terminal Tulip

Årets talentteater: Papaver og Lut! To af de allerbedste bidrag fra teatervækstlaget. Du får dem begge med i købet hver aften i spilleperioden! 

Botanikeren

BOTANIKEREN er en forestilling om en kvinde, som kæmper mod sin egen afsløring. Som kæmper for ikke at fortælle det, som vi ikke vil høre. Det som er ækelt, grotesk og grusomt. Du bliver inviteret ind i et dekonstrueret univers, som hele tiden arbejder mod sig selv. Du har ikke et fodfæste i hverken virkelighed eller fiktion, og disse poler blandes sammen i kvindens forsøg på at holde den hemmelighed, som hun har valgt at glemme.

PAPAVER er en nyetableret, uafhængig gruppe, som primært arbejder med et teater, som er bevidst om sig selv. Et teater som ikke skiller mellem scene og sal, instruktør og skuespiller, og et teater, som vil pege på fejl i samfundet. En kvinde, KVINDEN, vågner op i et univers, hvor hun ikke har været før. Eller har hun? Jo. Et sted hun en gang har følt sig tryg. Jo. Et sted som var varmt. Dette er hendes drivhus. Men det blev jo en gang knust? Eller? Nej. Dette er ikke hendes drivhus. Det er falskt og dødt. Men hvorfor er hun blevet sat der? Hvad er det hun skal der? Og hvem er alle menneskene, som stirrer på henne? Er der noget galt med hende? Hallo? Hun er bare en dukke – et medium for en historie, som skal fortælles. Langsomt, men sikkert forstår hun, at hendes egen historie ikke er til at undgå.

BOTANIKEREN modtog Quonga festivalens udviklingspris. 


Terminal Tulip - Længslen efter Leverpostej

Leverpostej. Du kender smagen. Måske kan du lide det? Måske kan du endda finde dig selv siddende i Syditalien, træt af pizza og pasta, og drømme om en god dansk klapsammen med pålæg fra Tulip? Måske har du ikke sat tænderne i det stads, siden din mor blev ved med at give dig det med på madpakke – på trods af, at du hver dag slæbte det uberørt med hjem igen? Måske er du træt af dit leverpostejsfarvede hår? Og måske ser du endda en leverpostejsfarvet tilværelse, som noget grågrumset og småkedeligt? Uanset både holdning og hårfarve inviteres du til at sætte dig til rette i Terminal Tulip. En permanent venteposition, hvor du kan lade tankerne vandre til lugten af leverpostej.

Terminal Tulip – Længslen efter Leverpostej af Lut er en sårbar og ærlig undersøgelse af den søgen, som følger med enhver tilværelse. En søgen væk fra den leverpostejsfarvede mængde. Eller en søgen mod selv samme.

Kommentarer fra juryen på Quonga Fest:

”En ualmindelig one woman performance om længslen efter at være almindelig, være set og elsket. En pågående, publikumsinddragende, grænseoverskridende, skrøbelig, sart og rørende forestilling, der er svær at sætte i kategori.”

”Charmerende, humoristisk, rørende og til tider en lille smule provokerede. Forestillingen er vedkommende og vil os noget.”

SPILLEPERIODE

22.-24. februar

VARIGHED

Ca. 80 min.

SPILLESTED

TIDER

Torsdag + fredag: Kl. 20:00
Lørdag: Kl. 16:00

SPILLESTED

Teater Katapult
Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
PRISER
Inkl. gebyr

Standard: 130,-
Pensionist: 100,-
Studerende: 70,-
Unge u. 25 år: 60,-
Årskortholdere: 0,-

Medvirkende

BOTANIKEREN:
Instruktør Kaia Fransiska Frostmann Lundenes, skuespiller Kristina Pfeil Nielsen og produktionsleder og dramaturg Winnie Handberg.

TERMINAL TULIP:
Skuespiller Malene Skjold Mikkelsen og tekniker 
Rasmus Nordahl Jørgensen
Terminal Tulip
Websitet er bygget i Ajour CMS