Hvordan er det at møde sig selv på ny i den danske kultur? Og hvornår er man en del af den?
I april måned kan du opleve tidligere flygtninge fortælle om deres oplevelse af mødet med Danmark. 'Levende fortællinger - 100% Fremmed?' er personlige historier, fremført på Teater Katapults scene i påsken. Det er historier om mødet med det yndige land, fortalt af mennesker som er flygtet hertil fra så forskellige lande som Kuwait, Argentina, Afghanistan, Bosnien, Kurdistan (Irak), Iran og Somalia.


Instruktør Hans Rønne formgiver
Teaterinstruktøren Hans Rønne har hjulpet de medvirkende fortællere på vej, og har givet deres historier scenisk form, men hver en beretning kommer direkte fra det virkelige, levede liv. 17., 18. og 20. april kan du lytte med, når fortællerne deler deres historier på Teater Katapult, og billetter kan du gribe netop nu!


'Levende fortællinger - 100% Fremmed?' på Teater Katapult er en del af doku-kunstprojektet '100% Fremmed?'. Du kan opleve flere fortællinger i Rådhusparken, på Rådhuspladsen og på Dokk1, når '100% Fremmed?'-byrumsudstillingen rammer Aarhus fra 4. til 28. april.


På scenen i 'Levende fortællinger - 100% Fremmed?' på Teater Katapult kan du opleve:


Mohammad Weis (Kuwait)
Zoran Lekovic (Bosnien)
Leyla Oshman Ali (Somalia)
Mina Qaume (Afghanistan)
Maria Brinks Arianfar (Iran)
Ashti Ali Hassan (Kurdistan)
Elina Mercedes Maria Cullen (Argentina)

... der alle bringer deres personlige og dramatiske baggrundshistorier med sig.

SPILLEPERIODE

17-18. + 20. april 2019
(SPILLEPERIODEN ER FORBI)


TIDSPUNKT

17. april kl. 20.00

18.+20. april kl. 16.00


VARIGHED

60 min.


SPILLESTED

Teater Katapult

Godsbanen, Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C

Af og med

'100% Fremmed?'-byrumsudstillingen er produceret af Metropolis/Københavns Internationale Teater // I samarbejde med fotograf/kurator Maja Nydal Eriksen // Danmarksturnéen er støttet af Nordea-fonden og realiseres i samarbejde med kommuner/samarbejdspartnere i 20 byer // 'Levende fortællinger - 100% Fremmed?' i Aarhus realisereres i samarbejde med instruktør Hans Rønne og Teater Katapult // Udstillingen og de relaterede projekter i Aarhus sker med støtte fra Kulturforvaltningen i Aarhus Kommune samt Børnekulturhuset, Teater Katapult og Bydelsmødrene i Gellerup // På scenen i 'Levende fortællinger - 100% Fremmed?' på Teater Katapult er Mohammad Weis, Zoran Lekovic, Leyla Oshman Ali, Mina Qaume, Maria Brinks Arianfar, Ashti Ali Hassan og Elina Mercedes Maria Cullen

PRISER

Inkl. gebyr


40,-

Aktuelle forestillinger

CORPO SURREAL

- Sew Flunk Fury Wit, Det Kgl. Teater og Katapult
4.-7. februar
VisKøb
CORPO SURREAL på Teater Katapult

Vi Fortæller

- Katapult sætter din historie på scenen
25. februar
VisKøb
Vi Fortæller på Teater Katapult

ANNA, WALK WITH ME

- fra liv til død til liv // Katapults egenproduktion
4.-18. marts
VisKøb
Teater Katapults ANNA, WALK WITH ME
Websitet er bygget i Ajour CMS