Data- og cookiepolitik ved Teater Katapult

I det følgende kan du læse, hvordan vi behandler de oplysninger, du indtaster på vores hjemmeside og deraf hvilke personoplysninger, som du efterlader dig og/eller afgiver, når du besøger Teater Katapults hjemmeside og anvender de forskellige services og funktioner, som hjemmesiden indeholder. Derved får du klarhed over og sikkerhed for, hvordan vi behandler dine oplysninger. Det er en del af vores privatlivs- og persondataforordningspolitik (GDPR).

Vores politik indeholder følgende punkter:

1.Indsamling af personoplysninger

2. Brug af personoplysninger, formål og behandlingsgrundlag

3. Samtykke

4. Sikkerhed

5. Dine rettigheder

6. Links til andre hjemmesider

7. Ændringer af privatlivs- og GDPR-politikken

8. Kontakt og kontaktoplysninger

9. Cookies

10. Handelsbetingelser ved Billetten.dk

Indsamling af personoplysninger

Som udgangspunkt indsamler vi ikke personoplysninger. Dog betyder vores købsproces, at vi har brug for en række personlige oplysninger, når du ønsker at købe billetter hos os. Her informerer vi dig altid, før vi indsamler dine personoplysninger.

Visse personoplysninger er nemlig nødvendige at indsamle, for at du kan anvende hjemmesidens funktioner. I forbindelse med køb af billetter er navn, adresse, postnummer, by, mobilnummer og e-mail obligatorisk.

Hvis du vælger ikke at afgive personoplysninger her, kan du ikke gennemføre købsprocessen, og vi henviser dig til fysisk køb i vores billetsalg i foyeren på Godsbanen, som har åbent 45 min. før forestillingen. Ligeledes kan vi have brug for dine kontaktoplysninger for at kunne besvare en henvendelse.

Hvis du angiver personoplysninger om andre end dig selv (anden part), opfordrer vi dig til først at indhente samtykke fra den eller de pågældende personer. Teater Katapult kan ikke holdes juridisk ansvarlig for, at du som kunde videregiver personoplysninger om anden part uden forudgående samtykke. Det påhviler dig at indhente sådanne samtykker.

Brug af personoplysninger, formål og behandlingsgrundlag

Informationerne og personoplysningerne, der indsamles i forbindelse med brugen af www.katapult.dk’s hjemmeside og dennes funktioner samt formålet med indsamlingen, beskrives nedenfor. Ligeledes behandler vi også dine personoplysninger til andre formål, hvis vi er berettigede eller forpligtigede til det efter dansk eller europæisk lovgivning, forordninger og øvrige offentlige bestemmelser.

Der indsamles personoplysninger på www.katapult.dk ved tilmelding til nyhedsbreve. Behandlingen har til formål at servicere tilmeldte abonnementer med relevant information om Teater Katapult og teaterets forestillinger o.l. Indsamlingen af personoplysningerne sker i overensstemmelse med reglerne om samtykke i databeskyttelsesforordningens art. 6 og art. 7.

Personoplysninger i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrev og kontaktformular videregives ikke til tredjeparter.

Købsproces

I forbindelse med køb af billetter til Teater Katapults forestillinger benytter vi en ekstern billetpartner: Billetten: www.billetten.dk

Persondatapolitik for Billetten: www.billetten.dk/persondata

Læs om handelsbetingelser ved billetten under punkt 10.

Samtykke

Når du bruger vores hjemmeside, indsamler og behandler vi i en række tilfælde dine personoplysninger på baggrund af dit samtykke, jf. afsnit 2.

Vær opmærksom på, at du altid kan trække samtykket tilbage. Dette kan ske ved at kontakte os på info@katapult.dk.

Hvis du trækker dit samtykke tilbage, vil vi stoppe behandlingen af dine personoplysninger, medmindre vi er berettigede eller forpligtigede til at fortsætte behandlingen eller opbevaringen af dine personoplysninger på andet grundlag herunder i henhold til lovgivningen og lignende forhold.

Tilbagekaldelse af dit samtykke berører ikke lovligheden af behandlingen af dine oplysninger, der er sket forud for tilbagekaldelsen af dit samtykke. Hvis du trækker dit samtykke tilbage, kan du muligvis ikke fuldt ud benytte de funktioner, der tilbydes på www.katapult.dk og dennes undersider - herunder billetsystem.

Sikkerhed

Vi har implementeret passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre et tilstrækkeligt sikkerhedsniveau. Vi gør altid vores bedste for at sikre dine personoplysningers kvalitet og integritet.

Dine rettigheder

Du har altid ret til at få indsigt i de personoplysninger, vi opbevarer og behandler om dig med de til enhver tid gældende lovgivningsbestemte undtagelser.

Du har ligeledes ret til at gøre indsigelse mod indsamling og videre behandling af dine personoplysninger, herunder ret til berigtigelse af dine personoplysninger eller anmode om begrænsning i behandlingen heraf.

Modtagere af nyhedsbrev anonymiseres ikke før nyhedsbrevet afmeldes af bruger.

Ved anmodning om sletning af vores registreringer, vil anmodningen efterkommes inden for en kalenderuge (ferie undtaget) i form af en anonymisering af data. Ikke anonymiserede sikkerhedskopier af data vil eksistere i en periode op til 90 dage efter at anmodningen er efterkommet.

Hvis du ønsker at gøre brug af de ovenstående rettigheder, er du velkommen til at kontakte os (se kontaktoplysninger i afsnit 8).

I forbindelse med henvendelser om sletning af persondata bedes du give os tilstrækkelige oplysninger til, at vi kan imødekomme din anmodning. Herunder fulde navn og e-mailadresse. Vi vil herefter besvare din anmodning hurtigst muligt.

Hvis du er uenig i den måde, vi behandler dine personoplysninger på eller de formål, vi anvender dataene til, bedes du venligst kontakte os. Du kan ligeledes indgive en klage til: Datatilsynet

Links til andre hjemmesider

Vores hjemmeside indeholder links til andre hjemmesider. Teater Katapult er ikke ansvarlig for indholdet af andre hjemmesider (tredjeparts hjemmesider) eller for de procedurer, sådanne parter har for indsamlingen og behandlingen af personoplysningerne. Vi opfordrer dig derfor til at læse tredjeparts hjemmesides privatlivspolitik og andre relevante politikker.

Ændringer i vores privatlivs- og GDPR-politik

Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik, så den løbende holdes ajour med løbende ændringer i lovgivningen, nye tekniske løsninger, nye eller forbedrede funktioner eller for at forbedre hjemmeside og købspolitik.

Senest opdateret: August 2019

Kontakt

Hvis du ønsker, at vi sletter, berigtiger eller opdaterer de personoplysninger, vi opbevarer og har registreret om dig, eller hvis du har spørgsmål til denne privatlivspolitik, kan du kontakte Teater Katapult på følgende mail: info@katapult.dk

Hvis du ikke har mulighed for at sende os en mail, kan du kontakte vores administration på tlf.: 86 20 26 99

Cookies

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website, fx et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugerens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

Det eneste disse cookies bruges til er at genkende din PC.

Rent teknisk kan "Cookies" deles op i to typer. Den ene type kaldes "session cookies". "Session cookies" er til for at holde styr på, hvad du har lagt i din indkøbskurv, mens du navigerer rundt på hjemmesiden. "Session cookies" gemmes ikke på din PC, men forsvinder når du lukker din webbrowser.

Der findes en anden type cookie kaldet "permanent cookies". "Permanent cookies" gemmes som tekstfiler på din PC i ca. en måned. En "permanent cookie" er med til, at vores server kan genkende din PC, næste gang du logger ind på vores hjemmeside.

På www.katapult.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Du har altid mulighed for at slette cookies fra din computer.

Vi anbefaler, at du søger på din browsers navn + ”slet cookies” og følger et link til browserproducentens vejledning.


Handelsbetingelser for Billetten.dk

Priser

Billettens pris er inklusive moms.

Ordregebyr

Der pålægges hver ordre et ordregebyr på DKK 5,00.

Ved forsendelse er ordregebyret inkluderet i forsendelsesprisen på DKK 40,00 pr. ekspedition.

Forsendelse

Vi anvender Post Nord ved forsendelser. Ved forsendelse tillægges en forsendelsespris på DKK 40,00 pr. ekspedition.

Billettens sikkerhedsprocedure sikrer, at den billet, du modtager, ikke kan kopieres eller på anden måde forfalskes. Det er derfor ikke nødvendigt at sende brevet anbefalet. Du behøver altså ikke være hjemme, når billetterne kommer med posten. Billetter købt på internettet sendes, så de er fremme senest 10 hverdage efter bestilling. Såfremt du ikke har modtaget dine billetter senest 10 hverdage efter bestillingen, bedes du kontakte os.

Aflysninger

Aflysning dækker kun over, at eventet slet ikke gennemføres.

Ændring af dato, delvis gennemførelse eller ændring i repertoiret er ikke at betragte som en aflysning.

Kun arrangøren er ansvarlig i tilfælde af aflysning og kan give tilladelse til, at billetten refunderes.

I det tilfælde refunderes hele billettens pris ved henvendelse til det sted, hvor billetten er købt. Billetter, der er købt via domænet billetten.dk, refunderes ved henvendelse til Billetten A/S, Birkemosevej 7A , 1. sal, 6000 Kolding. Send os dine billetter med dit registrerings- og kontonummer vedlagt – så overfører vi pengene til dig.

Forsendelses-, betalingskort- og billetgebyr refunderes ikke.

Forbehold

Billetten A/S formidler udelukkende salg af billetter mellem billetkøberen og den ansvarlige arrangør. Billetten A/S hæfter derfor ikke for tilbagebetaling i forbindelse med aflysning. Billetten A/S kan ikke påtage sig noget forretningsmæssigt ansvar herfor.

BILLETTEN A/S TAGER FORBEHOLD FOR FEJL I DE VISTE PRISER OG FOR UDSOLGTE EVENTS.

Reklamation

Enhver form for reklamation, der vedrører selve eventet, skal rettes direkte til arrangøren. Er der imidlertid noget, du ikke er tilfreds med i forbindelse med dit køb af billetter, er du altid velkommen til at kontakte Billetten A/S på service@billetten.dk.

Fortrydelsesret

I HENHOLD TIL LOV OM VISSE FORBRUGERAFTALER § 18 STK. 2 NR. 13, ER KØB AF BILLETTER IKKE OMFATTET AF FORTRYDELSESRETTEN.

Sprog

Alle kontrakter indgås på dansk.

Betalingskortgebyr - gælder kun firmakort og kort udstedt uden for EU.

Der vil i forbindelse med betaling blive pålagt et betalingskortgebyr til Nets. Du vil kunne se det nøjagtige beløb, inden du godkender købet. I listen herunder kan du se de gældende takster. BEMÆRK: Alle kortgebyrer er inkl. 25 % moms.

Korttype og pris:

Dankort, VISA/Dankort 0 - 50,00 kr. :0,88 DKK

Dankort, VISA/Dankort 50,01 - 100,00 kr.:1,38 DKK

Dankort, VISA/Dankort over 100,00:1,74 DKK

MasterCard udstedt i Danmark

1,00 % af transaktionsbeløbet (min. 0,88 DKK)

MasterCard udstedt i udlandet

1,00 % af transaktionsbeløbet (min. 2,44 DKK)

VISA

1,00 % af transaktionsbeløbet (min. 2,44 DKK)

VISA Electron udstedt i Danmark

1,00 % af transaktionsbeløbet (min. 0,88 DKK)

BEMÆRK: Vedr. gebyr på betalingskort

Alle kortgebyrer er inkl. 25 % moms

Købssummen trækkes først fra din konto den dag, vi sender billetterne. I betalingsforløbet foregår al kommunikation mellem dig og Billetten A/S krypteret. Der er således ikke andre, der kan se dine kortoplysninger. Dine kortoplysninger sendes direkte til PBS/Euroline, og Billetten gemmer ikke dine kortoplysninger. Hvis der opstår uoverensstemmelser mellem os og dig som køber, så har du mulighed for at henvende dig til dit pengeinstitut for eventuelt at få dine penge tilbageført til din konto.

Dine personlige oplysninger

For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mailadresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Billetten A/S og opbevares i maksimalt 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Oplysninger afgivet til www.billetten.dk sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Dog forbeholder Billetten A/S sig ret til at videregive navn, adresse, telefonnummer og e-mail til arrangøren/spillestedet i tilfælde af aflysninger o.lign.

Som registreret hos Billetten A/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter databeskyttelsesloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Billetten A/S via e-mail: service@billetten.dk. Læs evt. mere her: billetten.dk

Teater Katapult

”Godsbanen”

Skovgårdsgade 3

8000 Aarhus C


Websitet er bygget i Ajour CMS