Write Faster

17. apr.

SPILLEPERIODE
17. apr.
Tidspunkt
Dørene åbner 19:00
Showstart 19:30
Varighed
90 minutter inkl. pause

Spillested
Kabinettet
Priser inkl. gebyr

Standard: 95,-
Studerende/U. 25: 75,-
Grupper (min. 10 pers): 75,-

Et helt teaterstykke skrives live!

Nu er det dramatikerens tur til at improvisere, når Katapult Akademiet præsenterer WRITE FASTER – et dugfrisk koncept fra Londons undergrund. Hop med dramatikerne i arbejdstøjet og se dem svede, når de kaster sig ud i at skrive et helt teaterstykke live, lige der, for øjnene af publikum, mens to skuespillere sætter kød og blod på historien. 

Ambitionen er i alt sin enkelthed, at skrive et afsluttet værk, easy – bortset lige fra … at det hele foregår samtidigt!

Dramatikerne kun har den tid, det tager skuespillerne at fremføre scenen, til at hive næste scene ud af skrivemaskinen. Hvis det ikke lyder udfordrende nok i sig selv, bliver de for hver ny scene udsat for plottwists og kreative benspænd fra publikum og aftenens vært imens tempoet stiger!

Afslappet stemning og uventede plot twists

Der er ingen rewrites og ingen kære mor, når replikkerne flyver hen over scenegulvet – ikke engang skuespillerne ved, om den næste replik kalder på latter eller alvor!

Gruppens sammensætning ændrer sig hver gang og består af både nye talenter og garvede dramatikere fra scenekunstmiljøet i Danmark. Hvem, du kan møde på scenen offentliggøres løbende på foreningen Write Fasters Facebookside. Showet på Teater Katapult præsenteres i et samarbejde mellem foreningen Write Faster og Teater Katapults udviklingslaboratorium Katapult Akademiet. Professionelt niveau garanteres.

Optakt fra kl. 19

Første scene sparkes i gang af værten kl. 19.30, men dørene åbner en halv time før, hvor man kan se dramatikerne arbejde på første scene live. Har man lyst til at komme og nyde en håndbajer og fylde hatten med nødreplikker, er man altså mere end velkommen fra kl. 19.00.

Nødreplikkerne bruges som icebreaker og opvarmning til skuespillerne eller måske som en del af dramatikernes skriveproces – det er WRITE FASTER, så alt kan ske!