ÅRSKORT TIL TEATER KATAPULT

Katapult-årskortet er for dig, som vil slå autopiloten fra og se en masse fantastisk teater. Årskortet koster kr. 500,- (350,- for studerende og unge u. 25) og må gerne lånes ud til en ven. Du kan købe årskortet ved at klikke her.

ÅRSKORT SOM GAVE

Ønsker du at give et årskort som gave, skal du købe et gavekort på årskortprisen (500 kr for et almindeligt, 350 kr for studerende og unge under 25 år). Gavekortet kan modtageren derefter bytte til sit personlige årskort.

Når modtager ønsker at bestille sit årskort, går denne ind på siden her. Derefter indtaster modtager sin gavekortskode i feltet indløs gavekort på køb af årskort-hjemmesiden. Den heldige modtager kan derefter afhente sit årskort i billetlugen på Godsbanen, i forbindelse med sin første årskortforestilling. Det er da nemt!

DU FÅR…

– fri entré til 10 udvalgte forestillinger i 2017 (husk at booke i god tid)! I foråret får du fri entré til H.C. Andersens Samlede Eventyr, Træt Lever og Tungt Hjerte, Love Loop – Director’s Cut, Vækst og TVANG. I efteråret 2017 kan du opleve HUman NAture og yderligere fire forestillinger som bliver offentliggjort senere på året.

– 50% på alle andre forestillinger (dog ikke StorySlam) – 25 % rabat på billetten (af standardprisen), hvis du vil tage din kæreste, ven, søster eller en anden med til forestillingen! – 20% på merchandise – Invitationer til forpremierer og readings – Automatisk tilmelding til nyhedsbrevet – rabat på god mad og drikke i SpiseLauget på Godsbanen i forbindelse med forestillingen (gælder indtil 31/6 – 2017 ved fremvisning af årskort og billet):

  •  3-retters middag til 200,-
  • Glas vin til 50,-
  • Fadøl til 40,-

Husk at bestille bord ved SpiseLauget på spiselauget.dk eller ved at ringe på tlf. 3141 2022. Det eneste, du skal gøre for at købe årskortet, er at følge linket her. Når årskortet er købt, vil du straks få mulighed for at vælge forestillingerne på billetten.dk.

AFHENTNING, RESERVATION & PERIODE

ÅRSKORTET AFHENTER DU I BILLETLUGEN Når du har købt årskortet, kan du afhente dit kort i billetlugen på Godsbanen, når du kommer til din første årskort-forestilling.

RESERVATION Du kan hurtigt og nemt printe dine ÅRSKORT-billetter fra nettet.

PERIODE ÅRSKORTET gælder for en helt år (for forestillinger, der spiller fra 1. januar 2017 og frem til 31. december 2017). Penge for købt ÅRSKORT kan ikke refunderes.

OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL

ER DET KUN KORTHOLDEREN, SOM MÅ BRUGE KORTET?

Nej, du må meget gerne ’give’ et par forestillinger væk, hvis du ikke kan nå at se dem alle selv. Det skal bare være dig, som booker billetterne. Og så skal vedkommende huske at have dit årskort med. Hvis du har studie-/ung-årskort, skal den du låner kortet ud til også være studerende eller under 25 år.

GÆLDER RABATTEN TIL SPISELAUGET ALTID?

Nej, ikke ubegrænset. Men du kan bruge den lige så meget du vil på spilledage, hvor du har billet til. Bare husk at vise dit årskort med teaterbillet til de venlige mennesker i SpiseLauget.

SKAL JEG BOOKE BILLETTERNE PÅ NETTET?

Ja. Simpelthen. Men vi vil selvfølgelig gerne hjælpe dig, hvis det driller. I så fald er du velkommen til at maile til os eller ringe i vores kontortid.

ER DER GEBYRER?

Ja, et lille et. Vi er nødt til at lægge en 10’er oven i billetprisen/fribilletten. Pengene går ubeskåret til billetsystemet. Teater Katapult tager forbehold for udsolgte arrangementer/forestillinger. Så bestil i god tid!