TVANG

­
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

TVANG

– en neoliberal komedie

Show_icon_ticket_100px

BESTIL BILLETTER

23. – 31. maj 2017

Roland og Clair køber et hus på tvangsaktion. Det er her, de skal leve, skabe deres familie, invitere deres venner. Det er her, de skal slappe af ovenpå endnu en hektisk dag på jobbet. TVANG er som ”scener fra et ægteskab” på speed! Hurtige og komiske scener om et ungt par, der står midt i det neoliberale liv! De er unge. Og smarte. Lækre. De har gode jobs. De får to smukke børn. De er åbne overfor seksuelle eksperimenter. De tager på eksotiske rejser. Men der er noget der skurer… Er de egentlig så frie, som de selv tror?

Vi har aldrig haft så mange muligheder som i dag, men lever vi samtidig i en tid, hvor vi føler os mindre og mindre forbundet med samfundet og hinanden? Er vi så frie? …eller udsat for tvang?

Vi står hele tiden i et dilemma. Hver dag. Hver time. Hvert sekund! Hvem er vigtigst? Dig, eller de andre? TVANG konfronterer publikum med de spørgsmål, vi hele tiden bliver stillet. Hvad vil du have? Et hus? En bil? En spændende rejse? Eller et samfund, hvor ingen skal bo på gaden? Hvor alle får mad hver dag? Du kan ikke få det hele! Det neoliberale synspunkt støder konstant mod det socialistiske og den nye grønne bevægelse.

Nu mere end nogensinde før! Inde i hovedet kører tankerne. Hvem er jeg? Hvem er jeg som menneske? Hvad er det for et samfund jeg lever i eller tror på? Hvem er vi? I TVANG stilles spørgsmålene og stykket undersøger dilemmaerne.

TVANG er udviklet på Teater Katapults WriterDirector Lab, hvor to dramatikere og to instruktører sættes sammen i par i et workshopforløb, hvor nye tekster udvikles på en anderledes måde fordi instruktøren er i spil fra begyndelsen.

Dramatiker Aleksa Okanovic og instruktør Line Paulsen blev sat sammen på WriterDirector Lab i foråret 2016. Iza Mortag Freund har komponerer stykkets musik, da hun før har været en del af det elektroniske punkband The Echo Vamper og lavet musik til en stor produktion på en af Berlins førende teatre.

 

Man kan læse mere om både WriterDirector Lab og Teater Katapults andre dramatikudviklings-projekter her på hjemmesiden under ‘WriterDirector Lab’.

Show_icon_cast_100pxMEDVIRKENDE

Medvirkende: David Elnebo og Sara Hjort Ditlevsen

Instruktør: Line Paulsen

Scenograf: Nadia Nabil Korsbæk

Dramatiker: Aleksa Okanovic

Fotograf: Karoline Lieberkind

Musik: Iza Mortag Freund

Show_icon_price_100pxPRIS

Inkl. gebyr

Standard: 170,-

Pensionister og grupper over 10: 130,-

Studerende: 90,-

Unge u. 25: 60,-

Årskortholdere: 0,-

Årskort-ledsager: 130,-

Show_icon_award_100px

ANMELDELSER

Urpremiere den 23. maj

 

Show_icon_clock_100px Ca. 75 min.

Show_icon_place_100px Teater Katapult

Show_icon_ticket_100px

BESTIL BILLETTER