LOVE LOOP – Director’s Cut

­
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

LOVE LOOP – DIRECTOR’S CUT

Show_icon_ticket_100px

BESTIL BILLETTER

27. marts – 1. april

Hvem siger, at vi ikke kan være intime på Facebook? Hvem siger, at vi ikke kan være intime med Facebook? Hvor slutter de sociale medier, og hvor begynder virkeligheden?

I LOVE LOOP – DIRECTOR’S CUT møder vi aftenens case i The Social Media Addicts Charity Show: ‘Mille’. Hun er skuespiller, 35 år, og hun er i et parforhold, som ikke nødvendigvis er alt for sundt. Mille er nemlig mere afhængig af ham, end han er af hende, og hun kæmper nu for at fastholde Franz-Bent, som er utroligt hurtigt surfende, kendt og begæret af mange.

Mille Maria Dalsgaard spiller også den udvidede version af LOOP LOVE (2015), hvor hun pendulerer mellem tre live-kameraer, en loopstation og rollerne som ’The Host’ og ’The Case’ i The Social Media Addicts Charity Show. Dette bliver startskuddet på en viral rutschebanetur i selskab med beundreren Franz-Bent i en kaskade af selvpromovering og flossede følelser.

Mille Maria Dalsgaard skrev soloen LOVE LOOP ud fra dels en fascination af og dels en væmmelse over vores forhold til sociale medier. Nu har hun sammen med det digitale scenekunstkompagni Bombina Bombast fra Malmö skabt en ny version af LOVE LOOP, som passende har fået tilnavnet Director’s Cut.

Bombina Bombast var artists-in-residence hos Sydhavn Teater i februar og marts 2016 og arbejdet med LOVE LOOP er en del af en proces mod et nyt udtryk, som de to kompagnier vil udvikle i fællesskab. I øjeblikket arbejder de to kompagnier videre med materialet, hvor de er i gang med at skabe LOVE LOOP – The Movie.

Mille Maria Dalsgaard fik i 2015 Statens Kunstfonds arbejdslegat og soloen LOVE LOOP er en del af denne personlige kunstneriske fordybelse, som arbejdslegatet giver mulighed for.

Show_icon_cast_100pxMEDVIRKENDE

Medvirkende: Mille Maria Dalsgaard

Tekst & Idé: Mille Maria Dalsgaard

Instruktion: Bombina Bombast

Koncept: Sydhavn Teater & Bombina Bombast

Foto & grafik: Lars Grunwald

Show_icon_price_100pxPRIS

Inkl. gebyr

Standard: 170,-

Pensionister og grupper over 10: 130,-

Studerende: 90,-

Unge u. 25: 60,-

Årskortholdere: 0,-

Årskort – Ledsager: 130,-

Show_icon_award_100px

ANMELDELSER

★★★★ – Magasinet KBH

★★★★ – Kulturshot

Show_icon_clock_100px Ca. 55 min.

Show_icon_place_100px Teater Katapult

Show_icon_ticket_100px

BESTIL BILLETTER