Interesseret i teater- og underholdningsbranchen?

Vil du være med til at sætte præg på dansk teater?

Vil du være med til at at slå autopiloten fra hos dig selv og andre?

Så skulle du måske overveje at arbejde sammen med os på Teater Katapult. Her på siden kan du få et overblik over de ledige job og de nuværende muligheder for en Katapult-karriere. Vi opdaterer løbende siden og tager også gerne imod uopfordrede ansøgninger. Uopfordrede ansøgninger kan sendes til torben@katapult.dk.

 

 

LEDIGE STILLINGER

ADMINISTRATOR (fuld tid)

FRIVILLIGT ARBEJDE

På Katapult er vi meget glade for vores frivillige, og vi har brug for endnu flere hænder!

Vi tilbyder vores frivillige forskellige fordele, fra rabatter til fester, og så giver teaterarbejdet også noget til CV’et – eller måske noget at skrive om i en opgave, hvis du er under uddannelse.

PROMOVERING OG PR

Vi har for nylig sat gang i udviklingen af de sider at teatret, som frivillige hjælper med til. Vi vil løbende åbne op for muligheden for, at du som frivillig vil kunne bruge din lyst til teater, og din faglighed i samarbejde med teatret. Dette er stadig under udvikling, men kunne for eksempel være at lave videoklip med interviews med skuespillere og andre teaterfolk, at hjælpe med PR-events eller at støtte vores DramatikerLab i deres projekter. Kontakt vores netværkskoordinator på: info@katapult.dk